Virent

Блог

5 причини да изберете бусове под наем

5 причини да изберете бусове под наем

Търсите товарен транспорт, с който да пренесете дома си и искате да можете да го наемете веднага и на добри цени? Разгледали сте много предложения на фирми, които предлагат товарно-разтоварни услуги, но не откривате точно това, от което се нуждаете?

Ако търсите товарен транспорт, който да отговори на всичките ви очаквания, тогава ви трябват бусовете под наем на Virent.

Защо да изберете бусове под наем?

  • Ако ви е необходим товарен транспорт „от днес за вчера”;
  • Ако искате сами да управлявате товарния автомобил;
  • Ако търсите изгодни цени;
  • Ако държите бусовете под наем да са комфортни и удобни;
  • Ако не искате ограничения за територията, на която можете да използвате буса.

Товарният транспорт в София, който предлагат от Virent е на ваше разположение точно за деня, в който ви трябва. Можете да го наемете веднага, тъй като от компанията разполагат с голям автопарк и винаги има бусове, които можете да разгледате и наемете точно този, който ви е необходим.

Имате опцията или да наемете шофьор или да управлявате сами товарното превозно средство, като за целта трябва да представите единствено валидно свидетелство на управление.

Сами определяте времето, в което ще използвате бусовете и плащате единствено за това време. Дори и да върнете товарния транспорт преди изтичане на договорните условия не дължите нито стотинка от наема за останалия период от договора, а ако пресрочите срока за връщане, след договорка с наемодателя можете да продължите периода без никакъв проблем.

Всички бусове под наем са минали технически преглед, снабдени са с всички необходими документи и са оборудвани с всички удобства за комфортно шофиране.

Избирайки товарен транспорт под наем вие имате свободата да пренесете своите товари, в която и част на страната (а при договорка и извън страната) имате желание и без никакъв проблем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *