Virent

Блог

Бусове под наем и предложение за брак – (не)очаквано добра комбинация

Бусове под наем и предложение за брак – (не)очаквано добра комбинация

Историята, която ще ви разкажа може да ви се стори невероятна, защото включва предложение за брак и бусове под наем, но уверявам ви, напълно истинска е както тя, така и жената, която е до мен и в този момент.
Предполагам, всички сте чували истории за предложения за брак на невероятни места… кой предложил брак на върха на Айфеловата кула, кой на Ниагарските водопади, кой на стандартна вечеря, неловко побутвайки кутийката с пръстена на момичето си.

Когато дойде време аз да предложа брак, бях толкова изплашен и изнервен, че няма да го направя както трябва, че потърсих помощта на най – добрите си приятели, които ми дадоха страхотна идея.

Момичето ми трябваше да пренася мебели и търсеше помощ, така че ( по съвет на приятелите си) и казах, че ще открия бусове под наем и ще и помогна да се пренесе.

Наистина открих бързо фирма, която предлагаше товарни автомобили под наем и набързо наех това, което ми трябваше, но истината беше, че с приятелите ми измислихме идеалния план за предложение на брак.

В деня, в който трябваше да помогна на приятелката си с превоза на мебелите, отидох да взема буса под наем, но вместо да отида право при нея, аз се отбих до цветарския магазин и го напълних с няколко кошници рози. Приятелите ми вече ме чакаха подготвени, сменихме си местата зад волана и аз се скрих в буса.

Приятелката ми ме чакаше на входа на кооперацията, силно притеснена, че се бавя с товарния превоз, а още повече се разочарова, когато видя, че аз не го шофирам, а съм изпратил приятелите си.

В мига, в който отвори вратата на товарния камион обаче, остана без думи. Аз стоях там, с всички рози край мен, смирено подгънал коляно и с пръстен в ръка…

Тази година е първата ни Коледа като семейство, а аз все още си припомням изражението и, когато отвори буса и ме видя с кутийката в ръка. Щастлив съм, че успях да и направя едно от най – нестандартните предложения за брак, благодарение на бусове под наем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *