Virent

Блог

Бусове под наем – най – удобния начин за пренасяне на мебели

Бусове под наем – най – удобния начин за пренасяне на мебели

Признавам си, не съм от най – сговорчивите и търпеливите, когато нещо трябва да се свърши, а се налага да чакам. Преди време място не си намирах, когато трябваше да пренеса някоя мебел от дома до вилата, но не можех, защото нямах достатъчно голям бус, за да го направя.

Ходех като буреносен облак, и колкото повече време чаках я някой приятел, я някоя фирма за товарни превози, толкова повече се ядосвах.

Това беше преди година… днес само се усмихвам на старите си ядове, защото те са минало.

Сега, когато ми трябва превоз, просто влизам на страниците на Virent и наемам бусове под наем.

Повярвайте, това, че има подобни фирми, които предлагат товарен превоз под наем улеснява живота неимоверно много.

Преди да открия бусовете под наем винаги ми беше проблем, когато искам да купя някоя нова мебел или когато ми се налагаше да преместя стари мебели и вещи на друго място.

Търсех помощ от къде ли не и в 90% от случаите трябваше да чакам, докато приятел се освободи, за да ми помогне да пренеса нещо, което иначе бих пренесла сама, ако имах удобен транспорт.

Сега обаче, просто наемам буса под наем, който ми трябва и проблема ми е решен. Хубавото е, че мога да го наема за колкото време си искам и да го шофирам сама.

Пренасяла съм мебели на повече от 400 км от столицата без никакъв проблем. Никой не ми се меси, не ме притеснява, и на това отгоре  бусовете под наем са нови, имат си всичко необходимо и когато наема товарен превоз резервоара му е пълен. Само го избирам, взимам ключовете и си върша работата.

Да използвам бусове под наем се оказа най – удобния начин да се справям винаги, когато имам обемни стоки или мебели за пренасяне, и искам да приключа с това веднага.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *