Virent

Блог

Бусове под наем – решение за всяка криза

Бусове под наем – решение за всяка криза

Знаех народната мъдрост „Неволята учи”, но докато не се наложи да я изпитам не и вярвах много.

Да, но случи се така, че ми трябваше товарен транспорт, за да се изнеса от старата си квартира на ново място и се оказа, че съм в задънена улица.

Опитах се да се справя по обичайния начин ( с приятели ), но се оказа, че или са заети, или искат да ми помогнат, но нямат подходящия транспорт.

После пробвах да наема хамали, но се оказа, че и там трябва да чакам поне седмица, за да могат да реагират.

Накрая, стигнала до ръба на отчаянието си реших да потърся някоя фирма в интернет, която предлага услуги, подобни на хамалските и която може да реагира по – бързо.

Така се натъкнах на бусовете под наем на Virent.

В началото, когато открих товарния транспорт под наем дори не можех да повярвам, че има фирми, които могат да ми предоставят бус веднага и то за колкото време си искам. Беше ми някак странно, че мога просто да заявя желанието си за бусове под наем, да отида до фирмата и просто да получа ключовете за превозното средство.

Оказа се, че Virent ми предлагат точно това! Трябваше просто да си избера бус под наем, да си определя времето, в което ще го използвам и можех да си пренеса мебелите и вещите където си поискам.

Нямате представа колко ми олекна, след като открих бусовете под наем на Virent. Свободата, която ми даваха ме устройваше идеално, тъй като можех сама да шофирам буса, без да се съобразявам с никой. Цените, на които отдават товарния транспорт също ми бяха точно „по мярка”, а фактът, че не се налага да се моля на никой, нито да чакам някой да ми пренесе мебелите ми ме направи техен фен завинаги.

Понякога наистина „неволята учи”, а моята неволя ме срещна с услугата „бусове под наем”, за което съм много благодарна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *