Virent

Блог

Бусове под наем са идеалното решение за малки фирми

Бусове под наем са идеалното решение за малки фирми

Ако не беше ми се наложило да доставя спешно поръчка до Румъния нямаше да знам, че съществуват фирми за бусове под наем, които могат да ми улеснят живота.

Да, но ми се наложи и трябваше да потърся бърз начин, за да доставя на румънския си партньор, поръчката, която му бях изпълнила.

До този момент винаги бях използвала услуги от приятели, но пратките бяха по – малки и някак си се оправях. Този път обаче ми трябваше бус, за да мога да се справя бързо и наведнъж.

Времето ме притискаше, затова влязох в интернет да потърся фирми, които предлагаха бусове под наем при изгодни условия.

Трябва да кажа, че открих няколко подобни фирми, условията, на които ми харесаха на първо четене, но в последствие се оказа, че голяма част от тях не предлагат товарни автомобили наем, които да излизат извън територията на страната.

Тъкмо, когато вече почти бях изгубила търпение се натъкнах на http://virent.bg, които за моя радост нямаха проблем да ми отдадат под наем товарния си автомобил, за да отида до съседна Румъния.

Цените, на които предлагаха услугите си ме устройваха, условията по наемането на буса също, а това, че можех да си го шофирам сама беше допълнителен бонус.

От тогава насам винаги, които имам нужда от товарен транспорт наемам бус, защото не виждам смисъл да купувам такъв за фирмата си, която е малка и един такъв разход не е много уместен на този етап.

Освен това, използвайки наемен транспорт плащам само за часовете, в които го използвам, не се налага да поддържам автомобила, да плащам на шофьор, да се грижа за техническите прегледи и ред други неща.

В крайна сметка се оказа, че едно пътуване до Румъния, за да доставя пратката си ми помогна да отрия по – бързия и евтин начин да доставям стоката си навреме на клиентите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *