Virent

Блог

Бусове под наем – услугата, която набира все по – голяма популярност

Бусове под наем – услугата, която набира все по – голяма популярност

Бусове под наем като услуга все още се популяризира у нас, но през последните няколко години все повече клиенти се обръщат към фирми, които предлагат такава услуга поради няколко основни причини.

На първо място бусовете, които се отдават под наем са удобен начин да се пренесат мебели, стоки, офис техника и други, без да се налага да се търсят услугите на товаро – разтоварни транспортни фирми, при които цените са доста високи, тъй като включват не само наема на товарния транспорт, но и заплати на служители, амортизация и други.

На второ място, но не и по важност идва свободата да шофираш сам товарния камион и сам да си пренесеш товара, където поискаш.

За разлика от фирмите, които предлагат товаро – разтоварни услуги, при бусове под наем няма ограничения за дестинацията, докато трябва да се пренесе стоката или мебелите ( не се заплаща повече, ако наетия бус излезе извън границите на София, нито се начисляват някакви допълнителни такси ).

На трето място – избираш си сам товаровместимостта на буса, който искаш да наемеш и го наемаш точно за толкова време, за колкото ти е необходим. А ако приключиш с превоза по – рано от предвиденото не плащаш нищо допълнително.

Причината все повече клиенти да се  обръщат към фирми, които предлагат бусове под наем са още:

новите бусове, които са оборудвани с всичко необходимо за комфортно и безопасно шофиране;
приемливите цени, на които могат да се наемат;
липсата на допълнителни такси и калкулации върху цената за наемане;
бързината, с която може да се наеме товарния превоз.

В заключение може да се каже, че бусове под наем са удобен, комфортен, бърз и сравнително евтин начин за пренасяне на стоки, мебели, вещи или друг вид техника.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *