Virent

Блог

Бусове под наем в помощ на малкия бизнес

Бусове под наем в помощ на малкия бизнес

В днешно време, ако не сте предвидливи много трудно можете да започнете да развивате собствен малък бизнес.
Казвам го напълно отговорно, тъй като самата аз имам малка работилничка, в която произвеждам нестандартни, ръчни бижута, които предлагам по изложения, малки магазинчета и сергийки по морето.

Работя усърдно и смея да кажа, че имам все повече клиенти, но повечето от собствениците на малките магазинчета държат да ги зареждам лично, със собствен транспорт.

Не разполагам с толкова голям капитал, за да закупя собствен транспорт и затова се обърнах към Virent и започнах да наемем бусове под наем.

Товарният транспорт под наем към момента ми е много по – изгоден, тъй като наемам бус само когато трябва да доставя стоките си или когато предстои изложение, на което искам да покажа бижутата.

Използвайки бусове под наем мога да доставя поръчката веднага и да платя само за времето, в което съм наела буса. В момента за мен е много важно не само да успея да се задържа на пазара, но и да се развивам и факта, че не ми се налага да тегля кредит за покупка на собствен транспорт е от голяма полза.

Другото предимство на бусовете под наем е, че мога сама да си шофирам и така не плащам заплата на шофьор, което намалява разходите ми още.

А това, че доставяйки стоката си сама ми дава възможност да затвърдя партньорските си отношения със собствениците на малките магазинчета, които подават бижутата ми, и едновременно с това да откривам нови партньори за бизнес е допълнителен бонус.

За малкия бизнес в днешно време е много трудно да се задържи и утвърди на пазара, който и без това е прекалено свит и тъкмо затова бусовете под наем, които наемам са ми от изключително голяма помощ.

Ако и вие имате малък бизнес, вижте условията, при които отдават под наем товарен транспорт от Virent и опитайте – мисля, че ще останете много доволни от спестените разходи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *