Virent

Блог

Бусове под наем за спешни случаи

Бусове под наем за спешни случаи

Обичам, когато шефа ми каже, че нещо му трябва от днес за утре, понеже бил взел решение да измести офиса буквално вчера.

Обичам ей така от нищото да трябва да намирам товарен превоз, за да стане така, както го е намислил шефа.

Спирам да мрънкам за шефските решения, защото не това е целта на този материал.

Всъщност започнах историята така, понеже съм сигурна, че и вие поне веднъж сте попадали в моето положение и сте се чудили как да се справите бързо и веднага с намирането на товарен превоз.

Знам колко неприятно е, когато трябва да имаш подготвен план за всяко нещо, което хрумне на шефа и затова искам да ви дам моето готово решение за тези кризисни ситуации, та ако ви се наложи да спасявате положението да не губите време и нерви.

Та, когато ми се наложи да открия бързо и не много скъпо решение да пренесем офиса си, потърсих услугите на Virent, които предлагат бусове под наем.

Защо реших да наема бус под наем, а не се свързах с фирма за хамалски услуги?

Можех да потърся хамали наистина, но на мен ми трябваше товарен превоз на следващия ден и не ми се чакаше, докато хамалите ми кажат кога могат да дойдат.

От фирмата за бусове под наем ми казаха, че мога да наема буса, когато искам на другия ден и да го използвам за колкото време ми е нужен.

Ако се бях обадила на хамали, това означаваше, че ще трябва да платим повече пари, защото в услугата е включена надницата на шофьора, надницата на хамалите, горивото и още куп други дребни суми, на които не мога да им хвана края.

С бусове под наем такива излишни пари не се плащат. Наемам товарния транспорт, който ми е нужен, пренасям си каквото трябва и не плащам за нищо, освен за времето, в което съм наела буса.

Вие можете да решите да се справите по друг начин, лошо няма, но ако искате бързо и евтино решение – пробвайте с бусове под наем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *