Virent

Блог

Бусове под наем – за всякакви товари

Бусове под наем – за всякакви товари

Да си асистент на шефа не е никак лесна работа. Подсмихвате се и не вярвате, но асистента трябва да знае всичко и да може да реагира веднага, ако шефа реши например да направи парти на другия ден след като го е обявил или пък ако реши да премести офиса на друг адрес в края на месеца.

Те, шефовете бързо взимат решение, но изпълнението обикновено е задължение на асистентите като мен.

Тъкмо едно такова решение на шефа трябваше да реализирам преди месец и за малко да се издъня, ако не бяха бусовете под наем.

Преди няколко седмици шефа внезапно реши, че е време да смени оборудването в офиса с ново и за целта трябваше да намеря бързо начин, с който да пренесем старото офис оборудване и да доставим новото.

Предполагам се досещате, че първата ми мисъл беше да се обърна към фирма за хамалски услуги, но се сетих, че преди време приятели ми бяха говорили за бусове под наем и реших да проверя и този вариант и тогава да реша какво да правя.

Затова потърсих в интернет и открих фирма, която предлагаше автомобили и бусове под наем и разгледах условията, при които се отдаваха товарните камиони.

Да ви кажа, това, което видях ми хареса поради няколко причини:

Можехме да наемем бус, с който да пренесем офис оборудването си на един път и нямаше да губим никакво време;
Щяхме да платим само за часовете, в които сме наели буса;
Някой от фирмата можеше да го шофира, така че нямаше да плащаме за шофьор;
Не се налагаше да чакаме, за да наемем бус – просто трябваше да кажем за кога го искаме и от Товарни превози за рагиона на София можеха да ни го осигурят, при това с пълен до горе резервоар.

Да наемем бусове под наем беше начин да се справим сами с пренасянето на оборудването, а и една почерпка на екипа в края на преместването на никой не му беше излишна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *