Virent

Блог

Бусовете под наем са моето спасение

Бусовете под наем са моето спасение

Работата ми изисква да се местя по няколко пъти в годината. Не съм си мислела, че ще ми се налага да пренасям дома си толкова често, но невинаги нещата се случват така, както на нас ни харесва.
Всеки път, когато ми се налагаше да се пренеса изпадах в ужас, защото е трудно да пренесеш всичките си вещи и мебели наведнъж и в рамките на няколко дни.
Когато се местиш по няколко пъти в годината е наистина трудно да откриеш най-бързия и евтин начин за пренасяне, но аз го открих в лицето на Virent.
Фирмата предлага бусове под наем и за нея научих съвсем случайно, търсейки поредната фирма за хамалски услуги, която да пренесе дома ми към следващия град.
Не бях на ясно каква е тази услуга „бусове под наем”, но ми се стори добра идея да получа малко повече информация и да видя дали няма да ми е по-изгодно да се възползвам от нея.
Оказа се, че бусове под наем са моето спасение, тъй като можех да наема товарен транспорт винаги, когато ми се налага при това веднага, без чакане и без попълване на тонове документи.
Само хората, на които им се налага да се местят толкова често колкото мен ще разберат какво облекчение беше да открия фирма, която предоставя товарен транспорт под наем, който можех сама да шофирам и да използвам докъдето и за колкото време пожелая.
Облекчението, че мога просто да отида и да наема буса, без да плащам нищо друго, освен наема беше наистина огромно.
След месец отново ми предстои преместване, но този път съм по-спокойна, защото знам, че трябва просто да отида до офиса на Virent и да наема товарния транспорт, който ми трябва.
Не съм мислила някога, че ще ми се налага да пренасям живота и дома си на всеки няколко месеца, но след като имам бусове под наем, вече не се плаша вече толкова от промяната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *