Virent

Блог

Да си поговорим за бусовете под наем на Virent

Да си поговорим за бусовете под наем на Virent

Понякога животът ни поема в нова посока, случват ни се и добри и лоши неща, сменяме работата, града, адреса, на който живеем.

Да се преместим на нов адрес, в нов град не е необичайно, дори напротив. Всеки търси по-добра реализация и начин да осигури за себе си и семейството си по-добър стандарт на живот.

Защо започнах по този начин, когато искам да си поговорим за бусовете под наем на Virent?

Защото наскоро ми се наложи да направя подобна крачка и да пренеса дома си в друг град и тогава разбрах колко трудно е да намериш товарен транспорт, който да е не само удобен, но и изгоден за мен.

Тъй като не си сменям адреса, работата и града всеки месец (а предполагам и вие не го правите), потърсих различни варианти за справяне със ситуацията и така открих бусовете под наем.

Търсех товарен транспорт, който не ме ограничава по никакъв начин, тъй като не ставаше въпрос да пренеса мебелите си в друг квартал в София, а на доста километри от столицата. Повечето хамалски услуги работят на територията на града, в който са и заплащането е на изминати километри, а мен този вариант никак не ме устройваше.

Бусовете под наем обаче ме устройваха идеално, тъй като нямаше ограничения за изминатите километри, нито за дестинацията, на която ще пренасям дома си.

Това, което се искаше от мен беше да си избера бус, да платя наем за времето, в което ще го използвам и да го наема.

Условията за наемането на товарен транспорт са изключително изгодни, а компании като Virent продължават да развиват услугата си така, че всеки техен клиент да е доволен. Тъкмо защото аз съм един наистина доволен клиент исках да ви разкажа за бусовете под наем, за да ви улесня, ако и вие в този момент се чудите как бързо и изгодно да пренесете дома или офиса си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *