Virent

Блог

Избирам бусове под наем, защото…

Избирам бусове под наем, защото…

Ако не сте се изнасяли екстремно, значи нищо не знаете. Не знаете колко трудно е да откриеш някой, който може да пренесе мебелите и вещите ти по най – бързия начин. Не знаете колко нерви, чакане и пари струва едно екстремно преместване.

На мен обаче ми се е случвало няколко пъти и вече си знам урока – трябва ли да се местя, обаждам се на бусове под наем.

Търся да наема бус, защото:

Ми писна да чакам приятели да им се отвори свободно време, за да дойдат с вана или буса си, за да ми помогнат да се пренеса.
Омръзна ми да давам много пари за хамали, когато мога сама са се справя с пренасянето.
Не ми се занимава с шофьори, които разни фирми ми пращат и които ме нагледат нацупено, докато им обяснявам къде трябва да се пренесат мебелите ми.

Ето затова, сега си знам: Трябва ли ми товарен транспорт, обаждам се на фирма за бусове под наем и просто си наемем бусчето и се справям сама.

Лесно, бързо и удобно ми е, защото:

Сама си шофирам и никой не ми се меси от къде да мина, до къде ще карам вещите си, нито ще ме гледа от високо, като му обяснявам нещо.
Наемам си нужния ми товарен транспорт за колкото време си преценя и никой не може да ми каже дали ще пренасям мебелите си в друг квартал на София или в Каспичан.
Получавам буса с пълен резервоар, минал технически преглед и дори оборудван с GPS.
Цената, на която наемам товарния транспорт е доста по – ниска от цената, която трябва да платя, ако потърся хамалски услуги.
Никой не ме гледа с насмешка, че искам сама да си карам буса, напротив. От фирмата за бусове под наем са много мили и отзивчиви и отношението им към мен много ми допада.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *