Virent

Блог

Нашето най-ново предложение

Нашето най-ново предложение за вас са новите  бусове на Virent.

Не се колебайте да се възползвате само сега от нашата  невероятна лятна оферта: само за 90 лв. получавате микробус произведен 2015 година, да това е вярно само на една година. Марката е Citroen, а модела е Jumper, най-хубавото е че може да шофирате с книжка – категория B, не ви е нужна професионална.

Предлаганите от нас най-нови  бусове на Virent са черни на цвят, с красив и съвременен дизайн и  разполагат с всички удобства необходими за  вашия пълен комфорт по време на пътуване. Оборудването им е изцяло ново, всички  наши бусове са  с климатик  и са сервизно обслужвани с оторизирани сервизи на определените марки. Освен че са изключително икономични бусовете са от висок клас, разходът им на гориво е 8-10 л. дизел за 100 км.

Нашите микробуси са перфектното решение за  тези хора, които търсят практичност, удобство, икономичност  и бързина на транспорта. Тяхното предимство пред другите бусове е , че могат да се използват и от шофьори с категория B, което ги прави още по-достъпни за клиентите ни.

Вие имате възможността  да се насладите на автомобил с отлични качества, съвременно оборудване , в удобно за вас време и  то на достъпна цена. Възползвайте се само сега от това наше предложение и веднага  ще се уверите във високото  качество и отличното ниво на нашите най-нови микробуси.

Вашият комфорт  и безопасност по време на пътуването ви са наш приоритет, затова  и ние се стараем  винаги да предлагаме на клиентите си товарни автомобили с изцяло нова технология, които не само  притежават стилен дизайн и са  комфортни за шофьора, но освен  това са много икономични и бързи и ще ви спестят ценно време. Ние искаме да предоставим възможността на всеки наш клиент достъпност, качество на услугата и бързина на превоза. Целта на нашата компания  е да предложим не само  възможно най-доброто качество  на нашите клиенти , но и винаги да им предоставяме практични и бързи  решения за ежедневието им   на изключително добра цена, защото техните желания и изисквания  са винаги на първо място за нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *