Virent

Блог

Ново начало с бусове под наем

Ново начало с бусове под наем

Понякога се налага да започнем отначало и в това няма нищо лошо. Оставяме зад гърба си дома, работата, дори града си, за да започнем наново и на чисто.

Не казвам, че е лесно да се направи тази крачка, но след като си я направил не ти остава нищо друго да се пребориш с трудностите и да продължиш напред.

Започнах по този начин, тъй като съм сигурна, че точно в този момент на много от вас предстои подобна промяна и се питате как най-бързо и безболезнено да се разделите с познатия си живот и да се пренесете дома си на новото място.

Тъй като наскоро ми се наложи да направя тази промяна ми се иска да ви помогна, за да не се чудите как да се справите поне с пренасянето на дома си.

Когато самата аз взех решение за промяна и дойде време да се пренеса, в началото бях притеснена, защото трябваше да се изместя от единия край на страната в другия. Потърсих информация какъв товарен транспорт да наема и вариантите ми се оказаха два: фирма за хамалски услуги или бусове под наем на Virent.

Хамалите бяха примамливи, но за да ги наема ми трябваха доста пари и време, а аз нямах нито едното от двете.

Затова се спрях на бусове под наем, защото ми даваха възможност сама да си избера за колко време на наема буса, да го шофирам сама и нямаха никакви ограничения за километрите, които ще измина.

Честно казано бях уплашена, че трябва да се местя толкова надалеч и то напълно сама, така че възможността да приключа набързо с преместването ми беше добре дошла.

Бусовете под наем на Virent се оказаха едно наистина добро, евтино и бързо решение за мен, а надявам се и за вас, ако наистина търсите товарен транспорт под наем, с който да се пренесете бързо на новото място. Късмет!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *