Virent

Блог

Организиране на събития с бусове под наем

Организиране на събития с бусове под наем

Може да ви се струва странно да организирате събития и да извършвате кетъринг с бусове под наем и наистина би било странно, ако това е основната дейност на фирмата ви. Но ако ви се налага да организирате събития няколко пъти годишно, тогава този начин на транспорт си е съвсем оправдан.

В момента има доста фирми, които съчетават няколко дейности и една от тях ( както е и моята фирма ) е да организира семинари и конференции. В задълженията ни, освен рекламата е включена и подготовката на самото събитие, кетъринга и изобщо цялостната организация.

Ако и вашата фирма извърша в такива дейности, освен основните, бусовете под наем са идеалното решение, ако се налага да организирате някое събитие.

Защо да наемете товарен транспорт ще ви е по – изгодно, отколкото да закупите собствен бус?

При положение, че фирмата ви организира семинари и конференции няколко пъти годишно, покупката на собствен транспорт не е оправдана и е доста голям разход. Наемайки бусове под наем, вие си спестявате тези разходи, тъй като наемате товарния камион за толкова време, за колкото ви е нужен и след като си свършите работата просто забравяте.

Наемът е доста сносен като цена, можете да наемете толкова голям бус, колкото ви е нужен и можете да си го шофирате сами. Никой не ви пита какво ще пренасяте в буса, нито се интересува до къде ще пренасяте – достатъчно е да се обърнете към някоя фирма за бусове под наем като Virent и да отидете на място, за да вземете товарния транспорт.

Така можете да организирате събитието бързо и без да се притеснявате, че нещо ще забравите да вземете. Освен това, ако наемете транспортния автомобил за 24 часа, можете лесно да почистите и приберете всичко, след като приключи събитието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *