Virent

Блог

С бусове под наем животът е по – лесен

С бусове под наем животът е по – лесен

Наскоро се преместих в нов град, на нова работа и все още нямам много приятели, към които да се обърна за бусове, ако ми се наложи. И по Закона на Мърфи наистина ми се наложи да се справям в ситуация, за която не бях подготвена – трябваше да пренеса малко мебели, които закупих от познати.

Покупката ми беше добра, но едва след като мина еуфорията от изгодната сделка си зададох въпроса: „А сега с какво ще пренеса мебелите?”

Не исках да наемем фирма за хамали, защото не ми се плащаха толкова много пари, а и мебелите всъщност не бяха никак тежки, а просто обемни. Нямах и познати, които да имат бусове или поне минивани, така че изпаднах в трудно положение.

За моя радост, търсейки в интернет попаднах на уебсайт, който предлагаше бусове под наем.

Хареса ми идеята да мога да наема буса, когато ми трябва и да платя за него толкова, колкото часове съм го използвала. Хареса ми и това, че можех да го шофирам сама, без да търся някой да го управлява.

Затова не чаках дълго, а се свързах с фирмата, която предлагаше бусове под наем и наех едно малко бусче още за следващия ден.

Приключих с пренасянето на мебелите си в рамките на два – три часа и то без да се налага да търся помощ от който и да е.

След като приключих се замислих колко време, нерви и пари спестих, като наех бус под наем… а това, че успях да се справя съвсем сама ми донесе още по – голямо удовлетворение.

Разказвам тази история, защото искам да помогна и на други като мен, които нямат под ръка голямо транспортно средство, а им се налага да пренесат обемни предмети и вещи веднага.

С бусове под наем всеки може да пренесе това, което иска сам и без да плаща нищо повече от един наем на бус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *