Virent

Блог

Свободата, която ми дават бусовете под наем е безценна

Свободата, която ми дават бусовете под наем е безценна

Наскоро ми се наложи да взема една по-голяма от обичайното пратка от летището и се оказа, че не мога да открия товарен транспорт, с който да я пренеса до магазина си.

Обикновено пратките, които получавам не са много големи и ги пренасям с помощта на приятели, но този път това не беше възможно и започнах да търся варианти, с които мога да се справя бързо.

Трябваше ми товарен транспорт под наем, който да мога да наема веднага и наемът на който е поносим.

Затова, когато попаднах на страниците на Virent не мислих дълго, а още на следващия ден бях при тях и наех бусове под наем.

Спрях се точно на бусове под наем, защото от фирмата можеха да ми предоставят точно този товарен транспорт, който ми беше нужен и то веднага. Нямаше чакане, подписване на хиляди документи, нямаше никакви изисквания към мен, освен да си заплатя наема за буса и да го върна в уговорения срок и с пълен резервоар.

Всеки, който е получавал голяма пратка от чужбина, която се задържа на летището, защото не може да бъде пренесена знае, че сумите, които се плащат с всеки ден забавяне са убийствени.

Точно затова аз не чаках и ден, а веднага наех бусове под наем, за да мога да си освободя пратката и да я пренеса колкото се може по-бързо.

Честно казано, от този случай насам, каквито пратки да трябва да пренасям не използвам друг товарен транспорт освен бусовете на фирми като Virent, защото ми е много по-удобно да се обадя и наема товарен транспорт такъв, какъвто на мен ми харесва, отколкото всеки път да моля приятели за помощ.

Наемите за товарните бусове и камиони са приемливи, изискванията към мен – минимални, а свободата, която ми дават – безценна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *