Virent

Блог

Товарен транспорт под наем – услугата, която помага на бизнеса

Товарен транспорт под наем – услугата, която помага на бизнеса

Питате ли се всеки път, когато трябва да вземете някоя стока или голяма пратка от летището как да я пренесете бързо, без да се съобразявате с каквото и да е?

Ако развивате бизнес, при който ви се налага да изпращате или приемате стоки и пратки от чужбина и ако търсите евтин и удобен вариант за превоз, може би ние имаме с какво да ви зарадваме.

Става дума за една сравнително нова услуга за страната ни – бусове под наем, която може да ви бъде от помощ, ако ви трябва товарен транспорт за превоз и доставка на стоки и пратки от митница, летище или гара.

Защо ви препоръчваме да се доверите на бусове под наем?

Предимствата на това да използвате товарен превоз под наем са няколко:

Бързина;
Удобство;
Достъпна цена;
Без ограничения за периода на наемане;
Възможност сами да шофирате буса.

Наясно сме, че в днешно време, в което се цени всяка стотинка, ако наемете друг товарен транспорт, това ще ви струва не малко пари, защото не само трябва да платите за товаро – разтоварната дейност, но за хамалите и шофьора, които ще ви доставят стоката.

Ако наемете бусове по наем от фирми като Virent обаче, няма значение колко стока ще товарите, нито къде ще я разтоварвате. Няма да плащате за хамали, нито за шофьор, защото можете да си натоварите и разтоварите стоката сами. Можете дори да си шофирате сами буса под наем, което още повече намалява цената, която трябва да платите за буса.

Винаги, когато имате нужда от товарен автомобил под наем можете да го наемете, без да чакате с дни. Просто се свързвате с фирмите, които предлагат бусове под наем, избирате си товарен автомобил и го наемате за период, който на вас ви е удобен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *