Virent

Блог

Товарни бусове под наем в помощ на всеки бизнес

Товарни бусове под наем в помощ на всеки бизнес

Имам малък бизнес. Предлагам ръчно изработени бижута, картини и плетива, които продавам в малко магазинче по морето вече няколко сезона поред. И всяко лято, когато трябва да се изместя от София до морето изпитвах големи трудности в намирането на товарен транспорт.

Всеки път ми се налагаше да търся помощ от приятели, а това беше не само неудобно, но и отнемаше много време, за да се съгласуваме, да натоварим стоката и да тръгнем.

Миналата година обаче открих решение в лицето на Virent и техните „бусове под наем”.

Споделям го с вас, защото знам, че е наистина трудно да се открие товарен транспорт, точно когато ти трябва и да е на добри цени.

Бусовете под наем са много удобни както за пренасяне на различни стоки и товари, така и за преместване на дома и офиса.

Лично на мен ми беше необходим надежден товарен транспорт, който мога да наема буквално предния ден преди да реша да замина за морето и който да мога сама да си натоваря и шофирам.

Товарния транспорт под наем, който Virent предлагат е тъкмо нещото, което ме устройва идеално, защото е достатъчно просто да отида, да си избера бус и да го наема за определен срок.

Бусовете са новички, удобни и си имат всички необходими документи и съвременни удобства, управляват се изключително приятно и цялото това пренасяне, което ми се налага да правя по два пъти в годината дори не го усещам.

Самото чувство, че повече не ми се налага да търся помощ от никой и мога да се справя сама с всичко ми е достатъчно да ползвам услугата „бусове под наем” не само за бизнеса си, но и за пренасяне на мебели, вещи до дома или офиса ми, когато това ми се наложи.

Аз открих своето решение и съм много доволна от това. Препоръчвам го и на тези от вас, които търсят бърз, удобен и евтин начин да пренесат мебелите или стоките си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *