Virent

Блог

Транспортът, който се грижи за вашата сигурност

Вариантът, който работи за вас

Надежден транспорт при всякакви случаи

Премествате жилището си, но не можете да намерите транспортна фирма, на която да се доверите? Обикновено е трудно, когато ви се наложи бързо преместване на вещи или стоки, още на същия ден да откриете транспортна фирма, която да ви осигури бърз транспорт.  Случвало ли ви се е да чакате твърде дълго, за да си наемете транспорт или да попълвате излишна документация? Или пък транспортните услуги не отговарят на вашите изисквания за качество и сигурност?

С товарните микробуси на  Virent няма да имате подобни проблеми, тъй като нашата фирма държи на качеството и на това клиентите ни да получават винаги възможно най-добрата услуга.

Улеснение за вашето ежедневие

Товарните микробуси под наем ви дават много предимства. Едно от тях е, че много лесно можете да откриете фирмен офис  и да си наемете микробус при ясни условия. Eдинственото нещо, което се изисква от вас, е да имате навършени  21 години, да предоставите лична карта и шофьорска книжка. Не чакате дълго и сте освободени от ненужно попълване на документи. Друго предимство е, че можете сами да карате микробуса и дори ако не разполагате с време, можете да изпратите свои служител, който да наеме микробус вместо вас. Също така при избора си на товарен транспорт от нас, вие спестявате от парите си, тъй като плащате само за времето, през което ще карате. И да не пропуснем и факта, че вие определяте дестинацията си и периода на вашия превоз.

Помощ за вашия бизнес

Безопасността на вашия бизнес е в сигурни ръце с товарните бусове на Virent. Това е така, защото микробусите ни са с ново оборудване, осигуряват ви комфорт при пътуване и са снабдени с GPS система , което гарантира сигурността на стоките ви за бизнеса. Изключително икономични и надеждни, микробусите под наем са верен помощник за вашия транспорт. Може да разчитате на тях във всякакви ситуации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *