Virent

Блог

Улеснете преместването си с бусове под наем

Улеснете преместването си с бусове под наем

Лятото е сезон не само на почивките, но и на промените. Това е сезонът, в който правим ремонти, купуваме и подменяме мебели, сменяме офиси и жилища.

Ако и на вас ви предстои нещо от изброените по-горе неща, предполагаме вече мислите сериозно за намирането на подходящ товарен транспорт, с който да пренесете строителните материали (за ремонта) или мебелите в новия си офис или жилище.

Предполагаме също, че вече сте разгледали няколко фирми, които предлагат хамалски услуги и сте установили, че за да се възползвате от техните услуги ще трябва да планувате поне седмица напред преместването на дома или покупката на мебелите.

Ако не ви се чака толкова дълго и не ви се плащат големи суми за товарния транспорт, разгледайте предложенията на Virent за бусове под наем.

Питате се каква по-различна услуга могат да ви предоставят от Virent, та да ви накара да наемете товарен транспорт, вместо да се доверите на познатите ви фирми за хамали?

Всъщност, разликите са много, но най-големите са: бързината при предоставянето на бусовете под наем, приличните цени, възможността да шофирате товарния бус сами и липсата на ограничения докъде ще пренасяте мебелите или стоките си.

За да наемете транспорт под наем не се нуждаете от нищо друго, освен:

  • да отидете на място и да изберете буса, който смятате, че ще ви свърши работа;
  • да прецените сами за какъв период да го наемете и да заплатите наема за часовете, в който ще го използвате;
  • да имате шофьорска книжка (ако държите да го управлявате сами).

Да наемете товарен транспорт в София, с който да можете да пренесете буквално всичко, без някой да ви притеснява и за което ще заплатите само наема за времето, в което ще го използвате е изключително ценно за всеки, който няма нито времето да чака, нито излишни пари, които да плаща за друг вид товарен транспорт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *