Virent

Блог

Варианти за пренасяне на дома

Варианти за пренасяне на дома

„Моят дом е моята крепост”, този израз е толкова популярен, защото е истински. Всеки един от нас търси място, което да нарече свой дом. Дом, в който да създаде семейство и където да отгледа децата си.

Понякога обаче се случва да пренесем дома си на друго място, било заради по- добра работа, било поради друга причина.

Тогава се налага да търсим специализиран товарен превоз, с който да пренесем дома си на новото място и искаме да положим новото начало колкото се може по – скоро.

Вариантите, които можем да използваме, ако се налага да се пренесем са няколко:

– да потърсим хамалски услуги;

– да се облегнем на приятелско рамо;

– да наемем бусове под наем.

Първите два варианта са добре познати за всички. В първия случай трябва да се уговорим с фирмата за хамалски услуги и да чакаме да дойдат, за да пренесат мебелите до новия ни дом. Услугата е удобна, но не е много евтина и това е причината голяма част от нас да търсим други варианти за пренасяне.

Вторият вариант е приемлив дотолкова, доколкото приятелите ще ни спестят някой лев, но пък ще се наложи да почакаме с пренасянето до тогава, докато групата помагачи се организира.

Третият вариант през последните години стана доста популярен, тъй като дава възможност сами да се погрижим за пренасянето си, без да чакаме и без да плащаме големи суми за бусове под наем.

Идеята на фирмите, които предлагат товарни автомобили под наем е да ни осигурят нужния транспорт в момент, в който ни се налага да пренесем и искаме да приключим възможно най – бързо с това.

Достатъчно е да се свържем със служителите, които предлагат бусове под наем, да изберем товарния камион и да наемем буса за колкото време искаме.

По този начин не сме длъжни на никой, не плащаме за хамали и шофьор и можем да използваме буса за колкото време искаме и както ни е удобно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *