Virent

Блог

Варианти за пренасяне на стоки и мебели

Варианти за пренасяне на стоки и мебели

На всеки един от нас му се налага понякога да потърси товарен транспорт, за да пренесе обемни мебели и вещи, да се пренесе или достави стока на определено място.

Когато това се наложи всички търсим не само най – бързото, но и най – изгодното решение.

За да ви спестим време в търсене на варианти, ще ви представим два от най – популярните начини, а вие сами ще си прецените от кой вариант да се възползвате.

Бусове под наем

Започваме с този вариант, тъй като в нашата класация бусовете под наем на Virent заемат първото място. Класираме товарния транспорт под наем на 1 – во място, тъй като тази услуга се предлага на най – ниска цена, а бусовете могат да се наемат веднага и без никакво разтакаване. Много физически лица и фирми предпочитат да потърсят бусове под наем, тъй като изборът на товарни транспортни средства е доста голям, камионите и бусовете се предоставят веднага и това, което се плаща за тяхното ползване е само наема, за периода, в който се използват. Бусовете се предоставят с пълен резервоар, няма изисквания до къде ще се пренасят вещите или стоките и от клиентите не се изисква нищо друго, освен да притежават шофьорска книжка и да посочат периода, в който искат да използват товарния транспорт под наем.

Хамалски услуги

Хамалските услуги също са добро решение, но за разлика от бусовете под наем, за да се наеме фирма за хамали цената е много по – висока и времето за пренасяне на мебелите и стоките е много повече. Удобството на подобен вид услуги е, че клиентите не се занимават с шофиране, товарене и разтоварване на стоката или мебелите.

Освен тези два варианта съществува и варианта „обади се на приятел”, но ако искате работата да бъде свършена бързо, този вариант не ви го препоръчваме много.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *