Virent

Блог

Защо товарен транспорт под наем?

Защо товарен транспорт под наем?

Търсите ли лесен, евтин и бърз начин да пренесете мебели, стоки, офис оборудване или техника? Търсите ли услуга, която може да ви осигури товарен транспорт точно когато ви трябва и без много формалности?

Не търсете повече, а вижте какво ви предлагат от Virent!

Питате се защо да потърсите тази фирма, ако ви трябва спешно товарен транспорт?

Ако влезете и разгледате уебсайта им, ще ви направи впечатление, че предлагат бусове под наем на много достъпни цени и много възможности за пренасяне на товари на територията не само на София, но в цялата страна (та дори и извън България).

Какво отличава „бусовете под наем” от останалите видове товаро-разтоварни услуги, предлагани в страната?

  • Бързина при наемане. В момента, в който решите, че ви трябва товарен транспорт, за да пренесете дома, офиса или стоките си, можете просто да влезете в сайта или да отидете на място, да изберете подходящия за вас бус и да го наемете… веднага.
  • Достъпни цени. При нито една от останалите компании, които предлагат сходни товаро-разтоварни услуги няма да откриете толкова достъпни цени. Цените за наемането на бусове са толкова достъпни, защото не се плаща на километър, не се плаща за шофьори (освен, ако това не е вашето желание), не се плаща и за хамали или други служители. Плащате единствено за времето, в което ще използвате бусовете под наем и нищо повече.
  • Без никакви ограничения. Никой няма да ви пита какво ще пренасяте или до къде – вие си наемате буса, плащате си наема и си го шофирате сами. Стига да спазите договорките и да върнете буса навреме, никой няма да ви следи километрите, които сте навъртели (това си е ваша работа за какво и до къде сте използвали бусовете под наем).
  • Без допълнителни условия. Да притежавате шофьорска книжка е единственото нещо, което се изисква, за да наемете товарния транспорт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *