virent

С товарни бусове под наем имате свободата да избирате

Икономичен и безпроблемен транспорт на всякакви стоки

Добро решение за вашия товарен превоз

Ще сменяте квартира или пък ще премествате офиса? Търсите удобен начин да транспортирате всички товари бързо, икономично и безпроблемно? Всички знаем, че в ситуации когато сме притиснати от времето ни е необходим леснодостъпен товарен транспорт, който да ни осигури необходимите бързина и удобство. Ако не искате да ангажирате за транспорта познати, а опцията за наем на хамали не ви удовлетворява, то има перфектно решение за вас.

Товарните микробуси под наем на фирма Virent са изключително удобен и спестяващ време начин за транспортиране на всякакви товари за дома или бизнеса.  Независимо дали сте собственик на фирма или частно лице, те ви предоставят надеждна услуга и ви помагат да съчетаете лесно натовареното си ежедневие със задачата да транспортирате товари от една точка до друга бързо и удобно. На тях можете да разчитате винаги когато ви се наложи.

Товарен транспорт с доста предимства

Хубавото при тези бусове под наем е, че с тях не се съобразявате с допълнителни ограничения като например колко време да трае транспортът ви и коя да бъде крайната точка.  Вие сами вземате решението относно докъде ще бъде превозът и какъв период от време ще е необходим за превозването на товара. Друго от предимствата на товарните микробуси под наем е липсата на ограничения през периода на наемане. Virent предлага ясна и улеснена процедура по наем на микробус. Може да си наемете бус за колкото си време поискате. Минималният срок за наем на бус е 24 часа. За да си наемете бус е необходимо само да представите валидни лична карта и шофьорска книжка и да имате навършени 21г. Товарните микробуси са също така икономични не само защото са икономичен разход на гориво, а и защото клиента е задължен да плати само за времето през което е карал буса и наемът на бус е на достъпни цени. Virent дава право на всеки клиент да управлява избрания си бус. Ако нямате време да управлявате буса, можете да пратите служител от фирмата ви, който да наеме микробус вместо вас.

Спокойствие и безопасност за вас

Освен че ви спестяват средства и време, товарните микробуси под наем ви осигуряват и безопасност. С тях може да сте сигурни че товарите ви са в безопасност и няма опасност от повреда по време на превоза, тъй като всички бусове са с модерно оборудване и са преминали през задължителни годишни технически прегледи. Оборудвани са с GPS системи, видеонаблюдение  и стандартно оборудване според изискванията на КАТ. Бусовете разполагат също със застраховка Гражданска отговорност, Каско и се предоставят на клиента винаги с пълен резервоар.

Ако изберете товарните микробуси на Virent няма значение колко стока ще натоварите и докъде ще я превозвате. Товарните бусове под наем са с висока товароподемност и са подходящи за транспортиране на различни типове товари. С тях можете да транспортирате например оборудване, обзавеждане и консумативи за офиса, мебели и лични вещи за дома, компютърна техника, апаратура,  инструменти, апарати, музикална и озвучителна техника,  превозване и доставяне на различни стоки и пратки до офис от гара или летище.

Сподели публикацията