virent

Повече за нас

Ние сме ViRENT - компанията, която следва потребностите на хората!

Създадохме фирмата, следвайки потребностите на своите клиенти, които се нуждаят от бърз и сигурен превоз. Ние предлагаме товарни и пътнически автомобили под наем, тъй като смятаме, че това е начинът да сме от полза на всички, които имат нужда от товарен и/или пътнически транспорт за колкото време им е необходимо.

citroen_jumper_van_5

Какви услуги предлагаме?

Предлагаме товарни и пътнически автомобили под наем, които можете да наемете веднага и за какъвто период ви е необходимо.

Какво ни прави по-добри от другите?

ViRENT предлага автомобили и бусове под наем с различна товаровместимост, което ви дава възможност да наемете точно този автомобил, от който имате нужда. Всички наши автомобили са нови, комфортни, технически изправни и снабдени с всичко необходимо за удобно и безпроблемно шофиране. Цените, на които предлагаме нашите услуги, са съобразени с икономическата обстановка в страната и са напълно достъпни за всеки клиент.

Защо да изберете нас?

Държим на коректността и откритите отношения и затова при нас няма скрити условия или допълнителни такси. Желанието ни е да не спираме да се развиваме, за да можем да предоставяме още по – голям брой услуги на клиентите си с професионално консултиране, конкурентни цени и удовлетворяване на потребностите чрез модерен автопарк.

Нашата визитна картичка са новите ни автомобили, предоставени в удобно за вас време, за пожелан от вас срок на наемане.

Къде да ни откриете?

Можете лесно да се свържете с нас и да ни зададете своите въпроси като попълните формата, която ще откриете на страниците на уебсайта ни. А можете просто да ни посетите на адрес: гр. София, ж.к. „Дружба” 2, ул. Обиколна, блок 275 – Партер или да ни потърсите на телефон: 0892 207 107.