virent

Транспортирайте товарите си бързо и удобно на ниски цени

Бърз и удобен товарен транспорт на ниски цени

Когато ни се наложи да превозваме товари донякъде, не искаме да ангажираме свои приятели да ни помогнат с транспорта и не разполагаме с достатъчно капитал за свой собствен автопарк, то другите два варианта са ползване на хамалски услуги или наемане на товарна транспортна фирма. Ако сте имали опит вече с хамалски услуги и този вариант не ви устройва, то може би сте наясно, че при този тип услуги можем да попаднем на фирма, която да не отговаря на изискванията ни за качество и бързина. Някои фирми определят крайната точка и времетраенето на превоза, както и задължават  клиента да попълва документация. Знайте че с избора на товарен транспорт под наем правите стъпка в правилната посока.

Ще се убедите сами, че товарният транспорт под наем е наистина практично и икономично решение за превоз на всякакви товари както за малки и средни фирми, така и за частни лица. Той ви предлага достъпност и комфорт във всеки един момент, когато ви потрябва.

Независимо дали ви се налага да премествате жилището си, да получавате пратки от летище или да превозвате бизнес стоки, транспортните услуги на Virent са разумна опция за вашето ежедневие.  С товарните микробуси под наем  вече няма нужда да се съобразявате с ограничения като дестинация и времетраене на транспорта ви. Тези бусове  дават независимост и свобода, тъй като i jsn се дава възможност на клиента сам да управлява микробуса. Също така те позволяват на всеки клиент сам определя до къде да транспортира своите товари и колко време ще трае превозът.

Virent ни предлага ясни условия по наем на товарен транспорт и приемливи цени. Минималният срок на наем на микробус е 1 ден. Това означава, че не се налага да чакате излишно, за да си наемете бус и не се съобразявате с някакви допълнителни ограничения. Не сте задължени и да попълвате допълнителна документация, с което отново спестявате ценно време. Освен че получавате товарен микробус под наем  в кратък срок от време, вие спестявате и пари, защото бусовете под наем са с икономичен разход на гориво  и плащате само за времето, отнело за транспортирането на товарите ви. За да си наемете товарен бус ви е необходимо да представите валидна лична карта, шофьорска книжка и също да имате навършени 21 години.

Тези микробуси под наем са подходящи за всякакви товари, тъй като са с висока товароподемност. С тях можете да превозвате  обзавеждане и мебели за дома, лични предмети, офис оборудване и консумативи, апаратура,  компютърна и озвучителна техника, инструменти. Също така могат да се използват за превоз и доставяне на пратки от гара, митница или летище до различни точки като например фирмен склад или офис.

Товарните бусове под наем на Virent са нови и със съвременно оборудване и дават пълен комфорт на водача по време на пътуване. Оборудвани са с GPS системи и видеонаблюдение, стандартно оборудване, съгласно изискванията на КАТ, сезонни гуми  и ви се предоставят с пълен резервоар.  Пригодени са за пътуване извън страната. С тях можете да бъдете сигурни, че товарите ви няма да се повредят, тъй като всички бусове са преминали през задължителни технически проверки за изправност.

Сподели публикацията