Товарен транспорт от Virent – създаден за вашето удобство

Разумен и лесен начин за превоз на различни товари

 Въпреки че има много начини да транспортираме личните си товари до дадена точка, не винаги е възможно да получим качеството и удобството, които търсим. Не всеки има желанието да ангажира роднини или приятели с пренасянето на свои товари, а що се касае избора на хамалски услуги, то всеки ще се съгласи, че това винаги крие своите рискове. Ако сте изправени пред решението как най-бързо, лесно и икономично да пренесете домашните мебели или стоките за бизнеса, има доста добра опция за вас. Знаете ли, че можете супер лесно и удобно да транспортирате всички свои товари докъдето искате.  

Защо да изберем тези бусове под наем?

 Ако изберете товарните микробуси под наем на Virent ще откриете, че транспортирането на личните товари никога не е било по-лесно. С тях можете да транспортирате всякакви товари: от мебели за дома, лични предмети и инструменти, до бизнес стоки, компютърна техника, офис консумативи, музикална и озвучителна апаратура, ценни пратки и колети.Условията да си наемете товарен микробус под наем са изключително прости. Идвате до офис на фирмата и си избирате подходящ за вас бус. Необходимо е да представите валидна шофьорска книжка и контролен талон, някакъв документ за самоличност – лична карта или международен паспорт, както и да имате навършени 21 години. Минималният период за наем е 24 часа. Добрата новина е, че имате правото сами да управлявате микробуса и също така вие сами определяте какво ще е времетраенето на превоза ви и до коя крайна точка ще бъде – толкова е лесно. Ако нямате възможност да дойдете до офиса и сами да наемете бус, можете да изпратите ваш фирмен служител да направи това.  

Получавате качествена услуга на достъпна цена

 Ако сте от тези, които ценят удобството и свободата на избора, Virent e разумен избор, който спестява време и пари. Товарните бусове на тази фирма разполагат с ново и модерно оборудване. Оборудвани са с GPS и системи за видеонаблюдение и всички бусове са преминали през задължителни ежегодни технически проверки за изправност. И поради тази причина те ни гарантират максимални сигурност и безопасност по време на превоз.  Едновременно с това вие спестявате и пари, тъй като плащате само за периода, през който сте карали. С тях не само избягвате риска от повреда за вашите товари, но и си подарявате спокойствие, личен комфорт и най-вече независимост. Не е нужно да се съобразявате с наложени Ви правила.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *